czy admin moze wziasc sie za tych sku..... co nabijaja rank sobie na noobach?? po moim ranku widac ze nie walcze pvp a atakuje mnie koles co ma 5k+ . ja sie pytam czy tu nie ma zadnych limitow?????????
Podgląd wydruku
czy admin moze wziasc sie za tych sku..... co nabijaja rank sobie na noobach?? po moim ranku widac ze nie walcze pvp a atakuje mnie koles co ma 5k+ . ja sie pytam czy tu nie ma zadnych limitow?????????
Nie, nie ma.
Nie, nie powinny być. Nie wchodź do lokacji z bójkami lub znajdź sobie kilku kolegów chętnych do pomocy. Oczywiście pozostaje jeszcze opcja "SOS".
jak ktoś ma rank 5k+ a ty mały to nie może sobie na taobie nabić rankingu bo nic nie dostaje
Ahahaha, nie.
Oni nie nabijają ranku tylko biją tak sobie :D W wiekowym lesie kiedyś były ciekawe akcje :D
z ciekawym motywem sie spotkalem 50lvl zaprasza 30-40 lvl do grupy wychodzi i atakuje ich dla noobow strata kasy dla tych debili latwy zarobek czy programista od tej gry moze sie wziasc w garsc i zrobic update bo tym neo-dzieciom sie nudzi
Tez uwazam ze latwo jest pisac ludziom o naduzywaniu pvp, ktorzy spedzaja w tej grze pare godzin dziennie i sa juz ustawieni z innymi. Dla prostego gracza, ktory loguje aby wykorzystac swoje ruchy jest to meczace gdy 3 kolesi kampi na zwyklych graczy.
A przez wyrok śmierci nikt nieszczęśnikom nie pomaga, bo walka będzie z góry przegrana.
Zmienić jego właściwości. Możliwy do użycia gdy liczba wszystkich uczestników walki (żywych i martwych ) wynosi >3.
mozna byloby inaczej to zalatwic i skonczylaby sie era pro-pvp po prostu zrobic mozliwosc zablokowania na swojej postaci ze ktos inny nas atakuje
Kończ waść, wstydu oszczędź
Machasz Waść jak cepem - dlatego atakują.
Dobrze jest, nic nie zmieniać.