Moim pomysłem jest to aby na nowych mapkach po upku ukryć artefakt. Oczywiście musiałby być on bardzo dobrze i pomysłowo schowany. Najwyższe levele miałyby rozrywkę przy szukaniu :).
Podgląd wydruku
Moim pomysłem jest to aby na nowych mapkach po upku ukryć artefakt. Oczywiście musiałby być on bardzo dobrze i pomysłowo schowany. Najwyższe levele miałyby rozrywkę przy szukaniu :).
Artefakty są nagrodą za jakiś trudny wyczyn , a nie za chodzenie po mapie ;>
No w moim depozycie można kilka ukryć, a reszta by ich szukała ; )
Ale jak ktoś znajdzie taki artefakt, to później wszyscy sobie po prostu po niego pójdą...
A tak, to każdy kto chce taki musi zapieprzać :P
można by zrobić że po upku jest gdzieś ukryty przedmiot kolekcjonerski i tylko jedna osoba może go zdobyć
Jeśli warunkiem będzie, że tylko ja go mogę zdobyć to jak najbardziej jestem na TAK ;)
Bądź też to że dany artefakt <Item Kolekcjonerski> u każdego znajdowałby się całkowicie gdzie indziej, a pierwszę 10 Osób które by go znalazły mogły by dostać prezent np w postaci 1% Expa posiadanego lvl'a<żeby nie przesadzać skoro art miałbybyć dla ludu z lvl'ami 50+ :) )
Nie Ty, tylko ja xD
Trochę bezsens. Może lepiej jakiś quest, gdzie trzeba się nagłowić bardziej, żeby go przejść i pierwsza osoba, która go rozwiąże dostaje właśnie kolekcjonerski item.
Oczywiście zgłoszony quest na forum: trzeba przejść w pewne miesce, coś zrobić z czymś, później po wymyśleniu co zrobić dalej musimy przejść w pewne miejsce z pewną rzeczą. Akceptujecie quest? Szczegółów nie podam, bo nie będzie już taką zagadką xD
a za zbieranie rudy tez jest artefakt ... jesli tak to ile trzeba jej zebrac i oddać wie ktoś ?
i właśnie wtedy powinien być artefakt - jak nikt o tym nie wie
Zacytuję po raz kolejny:
"Musi być dużo artefaktów w grze, bo inaczej co to za artefakty?"
Czemu temat nie jest jeszcze w koszu?