Chciałabym powiedzieć, że ja i inni prosimy o przywrócenie bójek. Każdy za tym tęskni, a wiekowy to nasze miejsce, w którym wszyscy się spotykaliśmy, bardzo prosimy o przywrócenie. Kto jest za?
Podgląd wydruku
Chciałabym powiedzieć, że ja i inni prosimy o przywrócenie bójek. Każdy za tym tęskni, a wiekowy to nasze miejsce, w którym wszyscy się spotykaliśmy, bardzo prosimy o przywrócenie. Kto jest za?
Prawda . Wiekowy bez bójek jest jak dzi*wka z majtkami . Wiekowy Las jest naszym symbolem . Atakujemy tam n00bów , którzy sobie na to zasłużyli np. necros , łowca . Oczywiście , zostali zaatakowani niewinni. Jednakże jestem za przywróceniem opcji "Zaatakuj" w Wiekowym Lesie .
Ja również jestem za przywróceniem bójek w wiekowym. On już nie ma takiej swojej magii bez niespodziewanych ataków.
kwiecista łąka, podmokła polana - coś z tego zgimbusujcie, wiekowy wszedł w skład przestrzeni specjalnie chronionej
Magia przeniosła się gdzie indziej.
Jak nie dajecie rady komuś z 20lv+ to najwyższa pora zmienić staty, a nie prosić o przywrócenie bójek, by znów w wiekowym się powyżywać.
Można przywrócić, fajnie się biło tych, którzy tam słabszych lali.
Wiekowy był w porządku, wchodziłem tam i wszyscy mnie czcili.
Truska, recover, przecież ja nikogo nie atakowałem, więc bez bulwersów, chcecie sobie łapać graczy to łapcie, nic mnie to nie obchodzi. Dziwne tylko, że tak uderzyło w was to "gimbusowanie" nie martwcie się, z gim lada moment wyjdziecie :D (chyba)
Zauważyliście wzrost ludzi online? Wg mnie trochę więcej nowicjuszy zostaje, bo ich lamki w wiekowcu i grocie szkieletów nie męczą.