-
MF za żetony
Witam serdecznie, chciałam złozyc pewną propozycje. Jako że jest możliwośc nabywania żetonów za MF (5 żetonów = 1 MF) można zadac sobie pytanie. Dlaczego to nie może działac w drugą strone ? Ktoś jest dobry w PVP, zbiera różne osiągnięcia, należą mu się żetony, to dlaczego nie możnaby było ich zamieniac na MF w razie chęci/potrzeby. Proponuje by zebrane żetony można było zamieniac na MF, oczywiście w innym przeliczniku, żeby nie było za łatwo. Moja sugestia to 20 żetonów = 1 MF. Co wy na to ? Pozdrawiam
-
I sobie niskie lv biegają z tysiącami MFów...
-
Przypominam że jest exp za walki rankingowe ;D
-
Na małym lvlu łatwo się wybić do 3k żetonów, ja na 30 levelu zarobiłem 400 żetonów~ w jeden dzień, to spoko, 20 mfów.
-
nom, na niskim lvlu dużo łatwiej o żetony, za równo te za walki jak i osiągnięcia, bez wielkiego kombinowania z uzbrojeniem i używania miksów rege można na luzie wbić 1500 rankingu auto, praktycznie bez wchodzenia na postać zarobiłem juz z 500 żetonów
-
No dobra z tym przelicznikiem może troche się pomyliłam , ale chodzi o samą idee , nawet gdyby to miało byc 100 żetonów = 1 MF, chyba nie było by tak źle ?
-
-
To nie przejdzie bo nie po to zostało wprowadzone kupowanie żetonów za MFy aby później za nie kupować MFy.
-
Nie będzie czegoś takiego. (albo raczej: na nie)
Więcej możliwości za żetony - owszem, ale nie na mf - związane z płatnymi usługami. Byłaby to czysta maszynka do produkcji punktów mf. Wystarczy wbić lvl do walk rankingowych i zostawić postać - można zrobić nawet kilka takich postaci na raz - mf lecą, a enę i tak mamy. Potem usuwamy postać, tracimy troszkę eny i znowu... Jak teraz gra ma zarabiać? O ile do kupna mf z aukcji potrzebujemy złota, które ciężej zdobyć i często trzeba na to tracić enę, to tutaj wszystko robiłoby się samo. Nie o to tutaj chodzi.
-
Niekontrolowanej "produkcji" MF'ów mówimy nie ;)