-
Tryb Walki
Witam Wpadłem na taki pomysł dziś poprzez przegraną walkę z Magicznym Dzbanem, żeby te unikatowe Bossy dało się atakować samemu tak Jak Bossy lub Mini Bossy, gdy walka musi odbyć się przez samego gracza. Lub stworzyć takie coś, że przy każdej walce która ma się rozpocząć możemy wybrać czy walczymy Auto czy Manualnie:) Tak jak w przypadku PvP, że wybieramy Profil itp...
-
-
Były już takie propozycje... jak chcesz wybierać możesz biegać na manualnym i wtedy dawać opcje auto walki. Specyfika unikatowych potworów nigdy nie wiesz kiedy na nie trafisz.
-
To jaki sens miałoby robienie skryptu? Była już taka propozycja kilka razy i nie przeszło, więc tu pewnie będzie tak samo
-
Jest grupa ludzi, taka jakby "loża fabularna". Zbojkotują każdą idee która ułatwiłaby grę, "bo byłoby za łatwo" i bo "my się musieliśmy męczyć".
To tyle jeśli chodzi o kwestie potworków unikatowych, minibossów, eq z plusami itp
As swoją drogą BYŁO więc czytaj zanim znowu coś napiszesz.
-
Szlug, nie wiem o co ci chodzi. To "utrudnienie" jest jakby wpisane w sens istnienia unikalnych. Jak ktos nie chce sie z nimi bawic to zawsze ma jakas alternatywe np w postaci mini bossow.
-
A mi propozycja się podoba:). Jestem na tak.
-
Unikatowe potwory są dla tych, którzy znają się na skryptach i potrafią ułożyć na konkretne walki. Jestem na nie, było już wiele razy.
-
Lenistwo graczy nie zna granic. Dlatego przestałem nawet pisać solucję, bo jak podało się link to nie czytali tylko chcieli bym ręcznie tłumaczył, szlag człowieka trafia. Niech zostanie coś w grze dla myślących :) Mam nadzieję, że nie przesadzi się jednak w drugą stronę i potworki unikatowe nie będą bardziej skomplikowane od bomba.