-
Notatki
Otóż myślę ze dobrym pomysłem było by wprowadzenie notatek w grze, tzn coś na zasadzie prezentacji - ale tylko właściciel postaci widzi co tam napisał
Krótko zwięźle, i na temat mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.
Jak było to proszę o link, a temat do kosza.
-
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...hlight=notatki
W sumie nie została tam wyrażona opinia admina, ale został wrzucony do "odrzuconych". Ja nie mam zdania.
-
Są:
-kartki
-Windowsowy notatnik
-Windowsowy Microsoft Word
-blogi
itp. itd.
-
Jestem za. Jak chcę coś zanotować to pisze zazwyczaj to w zeszycie. Niestety jest to mało ekologiczne. Poza tym zeszyt można zgubić i trochę kosztuje. A jak nie kupie zeszytu to może kupie MF i admini zarobią.
Powiedzmy że co 5 gracz tak zrobi i kupi mf. Czyli 4600 graczy wyda po 3zł. Zysku będzie ponad 10 tysięcy złotych.
-
musaraj - przeczytaj co napisałeś, i zastanów się jeszcze raz bo wg mnie czysta głupota, byle tylko nabić post, okej jest taka możliwość, ale wg mnie gra powinna mieć w sobie takie coś, po co robić dodatkowe pliki na pulpicie czy gdzie tam wolisz skoro takie coś może być bezpośrednio w grze?
Czarnulka, ten przelicznik jest trochę przesadzony :)
-
Myślę , że takie notatki by się przydały też dla drużyn gdzie członkowie by mogli zapisywać jakieś ważne wiadomości czy spisy eq.
A co do notatek osobistych , to na "nie wiem".
-
Zakomunikowałem tylko, iż masz wiele innych sposobów zapisania notatek, co by nie zajęło administracji i nie przedłużałoby oczekiwania na update.
Pomysł nie jest zły, ale potrzebny bardzo to on nie jest.
Do tego w temacie podanym przez Ashiro ADIHC1 napisał fajną, nieobciązającą administracji alternatywę.
W skrócie
na nie
-
przydałoby się w sumie bo na targu formularze nie pamiętają historii wyszukiwania a tak można by było zapisać gdzieś z boku :)
-
Bez przesady, notatnik windowsowy tylko mi kompa wiesza, a i tak go używam.
-
hmm Bicek podał tutaj ważny argument, który myślę ze przekona reszte do głosu.
-
hmm administracja nie raczy odpisać? czy po prostu uważa to za kolejny "bez sens"
-
administracja nie raczy odpisać.
(taka odpowiedź bardziej pasuje jeśli wybierać z przedstawionych powyżej dwóch opcji)
-
-
Dobry pomysl zapisalbym sobie tam eq na poczegolne bossy i dawal po troche koledze :)