PDA

Zobacz pełną wersję : Rajd Wakacyjny

Spotlight
07-07-2024, 21:04
Jeśli ktoś jeszcze nie wie , to na fanpejdżu pojawiła się zapowiedź eventu wakacyjnego -> https://www.facebook.com/myfantasyonline/posts/pfbid08k8T6aVatsKfc8UvMph6duFWpdgX5NyJ1rsgiumMQXrG FHSpaD1dgdUEFySfSqAul?rdid=2PYoSoywZjIij3jM

W związku z tym na serwerze discord Arkadia trwają zapisy na rajd wakacyjny,
Na rajd zostaną przygotowane specjalnie zadania do wykonania oraz można zdobywać punkty za zwykłą aktywność w evencie.

Jeśli uzbiera się 50 zapisanych osób (aktualnie jest 32) to pula nagród wzrośnie dwukrotnie aż do 20kk!

Zaproszenie do serwera -> https://discord.gg/BgC6MqvV (zapisać się można poprzez kliknięcie w emotke na kanale #wydarzenia)

Serdecznie zapraszamy do udziału, bo to nic nie kosztuje, a można naprawdę dużo zyskać.

Apollyon
07-07-2024, 22:48
(...) bo to nic nie kosztuję (...)

Fajna inicjatywa, ale poćwicz ortografię.

nawiasy dosuwamy do ujętego w nie tekstu (przykład)

kosztuje = udział
kosztuję = ja

Spotlight
07-07-2024, 23:11
Fajna inicjatywa, ale poćwicz ortografię.

nawiasy dosuwamy do ujętego w nie tekstu (przykład)

kosztuje = udział
kosztuję = ja

Dzięki za zwrócenie uwagi, moje niedopatrzenie już poprawione.

Bartolome
08-07-2024, 06:37
Fajna inicjatywa, ale czemu ten event nie jest prowadzony na oficjalnym forum gry?
Tylko na jakimś alternatywnym komunikatorze z ograniczonym dostępem, jeśli nie dostanę odpowiedzi która mnie zadowoli będę zmuszony stworzyć temat który otworzy oczy na ten proceder.

Amaski
08-07-2024, 09:17
Fajna inicjatywa, ale czemu ten event nie jest prowadzony na oficjalnym forum gry?
Tylko na jakimś alternatywnym komunikatorze z ograniczonym dostępem, jeśli nie dostanę odpowiedzi która mnie zadowoli będę zmuszony stworzyć temat który otworzy oczy na ten proceder.

Bo nie jest on przygotowywany oficjalnie przez administrację, a jest prywatną inicjatywą graczy. Także nagrody są przygotowywane przez graczy, a nie tworzone z powietrza przez administrację. Myślę, że odpowiedź Cię zadowoli.

Lucy Gray
08-07-2024, 12:21
Bo nie jest on przygotowywany oficjalnie przez administrację, a jest prywatną inicjatywą graczy. Także nagrody są przygotowywane przez graczy, a nie tworzone z powietrza przez administrację. Myślę, że odpowiedź Cię zadowoli.

Jeśli nie jest oficjalny, ani nie jest przygotowany przez administrację, to czemu dochodzi tam do leaków z gry??

Amaski
08-07-2024, 12:50
Jeśli nie jest oficjalny, ani nie jest przygotowany przez administrację, to czemu dochodzi tam do leaków z gry??

Kanał Asasynka też nie jest oficjalny, a był tam ekskluzywny leak, którego nigdzie indziej nie było. Pozdrawiam.

iPodrazam
08-07-2024, 14:31
Myślałem, że Administracja pokazała informacje o Evencie, a gracze, (z własnej inicjatywy), z tej okazji stworzyli swoje wydarzenie.

Xbox
08-07-2024, 16:16
A można prosić o trochę więcej informacji?

Amaski
08-07-2024, 16:24
Myślałem, że Administracja pokazała informacje o Evencie, a gracze, (z własnej inicjatywy), z tej okazji stworzyli swoje wydarzenie.

No tak właśnie jest :D

Odpowiedź mnie zadowoliła. Nie mniej temat leakow na Arkadii z nowego miasta których nie ma nigdzie indziej jest conajmniej zabawny. Kiedyś gdy poruszyłem ten temat to został całkowicie mój wpis skasowany - prawdopodobnie Tomi nic o tym nie wie ale jak wiadomo są specjalne zasady. Pozdrawiam Andrzej drzewo

Jak już wcześniej wspomniałem, leaki nie są tylko tutaj, w innym nieoficjalnym miejscu również :P
Co do wpisu nie wiem, nie jestem moderatorem forum.

A można prosić o trochę więcej informacji?

Punkty zdobywa się za szeroko pojętą aktywność w evencie. Nagrody prawdopodobnie będą za TOP5, tak jak zazwyczaj. Informacje jak się zapisać są podane, a więcej informacji być nie może, bo eventu jeszcze nigdy nie było w grze :D

Kagome
08-07-2024, 18:05
No tak właśnie jest :D
Nagrody prawdopodobnie będą za TOP5, tak jak zazwyczaj.

Myślę, że jeśli uda się zwiększyć pulę nagród, to jest możliwość zwiększenia liczby osób kwalifikujących się do dostania nagrody!! :rolleyes:

Poza tym, bardzo popieram i wspieram inicjatywę jaką jest Rajd Wakacyjny. Świetny pomysł, żeby przy okazji nowego eventu nieco pobudzić graczy do większej aktywności :D

Pustka
09-07-2024, 11:52
Ogólnie to proponuje ten post albo skasować albo przenieść na "Inicjatywy Graczy" w dziale "konkursy" link poniżej:

https://forum.mfo3.pl/forumdisplay.php?97-Inicjatywy-graczy

Ta inicjatywa graczy polega na krzyczeniu o nagrodach 20kk i reklamowaniu Discorda na oficjalnym forum gry więc co to znaczy, że jest ona prywatna ?

JarseQ
10-07-2024, 21:56
Ta inicjatywa graczy polega na krzyczeniu o nagrodach 20kk i reklamowaniu Discorda na oficjalnym forum gry więc co to znaczy, że jest ona prywatna ?
Prywatna, w sensie że jest to stworzone od graczy dla graczy, a nie od administracji dla graczy... Polecam nauczyć się czytać

Spotlight
12-07-2024, 14:14
Rajd aktualnie stał się największym rajdem w historii Arkadii

Nowy sponsor zwiększył nagrody aż o 15kk!!

Dzięki czemu aktualnie w puli nagród znajduję się aż 35kk!!

Zapraszam serdecznie do zapisywania się gdyż aktualnie tym bardziej warto.

Bartolome
13-07-2024, 11:12
Temat wciąż w złym dziale. Przypuszczam że nie zmienicie działu bo w innym trudniej byście mieli usuwać nieprzychylne komentarze. Dodatkowo brak daty końca zapisów, dokładnej lub przybliżonej. Brak jakiegokolwiek opisu czego można spodziewać się po evencie po prostu nic. Marketingowcy mogą się od was uczyć jak nie promować eventów.

Ice Spice
13-07-2024, 12:29
Temat wciąż w złym dziale. Przypuszczam że nie zmienicie działu bo w innym trudniej byście mieli usuwać nieprzychylne komentarze. Dodatkowo brak daty końca zapisów, dokładnej lub przybliżonej. Brak jakiegokolwiek opisu czego można spodziewać się po evencie po prostu nic. Marketingowcy mogą się od was uczyć jak nie promować eventów.

skąd masz wiedzieć czego można się spodziewać jak event wychodzi pierwszy raz XD

Eresmel
13-07-2024, 13:01
skąd masz wiedzieć czego można się spodziewać jak event wychodzi pierwszy raz XD

masz 10 iq czy 10 iq, przecież napisał, że domaga się aby to twórcy wypisali albo na forum albo w aktualnościach czego mniej więcej można się spodziewać a jedyne co mamy to jakiś wpis testera na discordzie

Pustka
13-07-2024, 13:26

Jak tak głębiej się zastanowić to dobrze, że ten temat znajduję się w tym dziale. Oczywiście w negatywnym znaczeniu, bo czy spełnia wymagania, by się tam znaleźć?

Luxferre
29-07-2024, 17:56
link do discorda wygasl

Lucy Gray
29-07-2024, 19:01
link do discorda wygasl

może usuneli serwer

Bartolome
29-07-2024, 19:27
Czy pojawi się jakaś informacja od twórców kiedy pojawi się ten event? Za kilka dni ostatni miesiąc wakacji a o evencie nic więcej nie wiadomo.

Amaski
29-07-2024, 19:43
link do discorda wygasl

https://discord.gg/f2DEFu9unW

Jumanji
29-07-2024, 20:09
Event wakacyjny to prank głąby :DDDD

Squadron
29-07-2024, 20:33
It's a prank bro xd

Kagome
30-07-2024, 16:28
link do discorda wygasl

Niewygasający link do discorda jest na profilu gracza Kagome. Wraz z linkiem do obszernej listy przedmiotów na sprzedaż.

EmiLowaTy
30-07-2024, 17:38
Niewygasający link do discorda jest na profilu gracza Kagome. Wraz z linkiem do obszernej listy przedmiotów na sprzedaż.

Ale kogo obchodzi ta lista przedmiotów na sprzedaż? Nie dość, się wiele osób z powodu bana na tym serwerze discord nie może wziąć udziału w rajdzie, to na dodatek moderator szuka wszędzie interes w tym rajdzie. Szkoda że ten rajd nie jest dla ludzi tylko po to, by promować swoje interesy

Kagome
30-07-2024, 18:35
Ale kogo obchodzi ta lista przedmiotów na sprzedaż? Nie dość, się wiele osób z powodu bana na tym serwerze discord nie może wziąć udziału w rajdzie, to na dodatek moderator szuka wszędzie interes w tym rajdzie. Szkoda że ten rajd nie jest dla ludzi tylko po to, by promować swoje interesy

Skoro już wypromowałem swoje interesy, to wypromuję jeszcze swoją działalność filantropijną.

Przypominam, że tak jak zawsze jestem sponsorem złota dla zwycięzców rajdu, tak ze specjalnej okazji (pierwszy event wakacyjny) sponsoruję nagrody z rajdu w postaci 20kk złota (20 000 000 G), a łączna pula nagród wynosi na ten moment aż 35kk!!!
To wyjątkowy moment, ponieważ do tej pory żaden rajd nie miał aż tak wysokiej puli nagród.

I Ty (tak, właśnie Ty!) możesz być częścią naszej społeczności i być przy tej historycznej chwili!

Nie ma limitu osób zapisanych, można się dalej zapisywać na rajd. Zrobiło to już ponad 60 osób!

Link na serwer (https://discord.gg/RuradcG7MR)

*Przy okazji, na serwerze do 2 sierpnia (piątek) trwa rekrutacja na stanowisko moderatora

Bartolome
30-07-2024, 19:14
Skoro już wypromowałem swoje interesy, to wypromuję jeszcze swoją działalność filantropijną.

Przypominam, że tak jak zawsze jestem sponsorem złota dla zwycięzców rajdu, tak ze specjalnej okazji (pierwszy event wakacyjny) sponsoruję nagrody z rajdu w postaci 20kk złota (20 000 000 G), a łączna pula nagród wynosi na ten moment aż 35kk!!!
To wyjątkowy moment, ponieważ do tej pory żaden rajd nie miał aż tak wysokiej puli nagród.

I Ty (tak, właśnie Ty!) możesz być częścią naszej społeczności i być przy tej historycznej chwili!

Nie ma limitu osób zapisanych, można się dalej zapisywać na rajd. Zrobiło to już ponad 60 osób!

Link na serwer (https://discord.gg/RuradcG7MR)

*Przy okazji, na serwerze do 2 sierpnia (piątek) trwa rekrutacja na stanowisko moderatora

Wspaniała inicjatywa, gdzie znajdę link do rekrutacji na moderatora? Myślę, że jako prawdziwa LEGENDA i TOTALNY SZEF zostanę wybrany natychmiast bez żadnego plebiscytu.

P.S. Nazwanie tego działalnością filantropijną jest trochę na wyrost dopóki nagrody nie zostały przekazane, bardziej fundatorem się możesz nazywać.

Pustka
30-07-2024, 19:19

To ich Discord mogą mieć na to wywalone, czy też nie. Mogą Banować kogo chcą, prze nagradzać kogo chcą i robić tam co im się żywnie podoba, to ich serwer i nic nam do tego. Po za tym nie ma co narzekać gdyż, Ci co mają szczęście wystąpić w rajdzie niech wystąpią, a Ci którzy mają Bana najwyżej wyjdą na 0. Może i istnieje jakaś niesprawiedliwość, ale świat zawsze był nie równy (zwłaszcza gdy nie odpowiedne osoby przejmują kierownicze). Może i masz pełną rację, ale nikt nie musi nikogo słuchać, nie ma potrzeby to oni mają większą kontrolę nad tym co się tam dzieje

Btw Event Wakacyjny coś się spóźnia

Spotlight
01-08-2024, 17:40
Zapisy trwają do 2 sierpnia do godziny 23:59 zapraszam jeżeli jeszcze ktoś jest chętny na zapisy.

Ponadto dogadałem dodatkową nagrodę dla 1 miejsca w postaci Kuponu na Unikat Scythe (https://mfo3.pl/view/i/1378)