PDA

Zobacz pełną wersję : Wideosolucja

Antybristlerka
08-10-2018, 21:51
https://www.youtube.com/playlist?list=PLRv2sOE-FFbKu_Cp_vZ-crqAZwNvvSOTx

Gram od zera na testowym. Devos będę już nagrywał na normalnym serwerze (jeśli dotrwam).

Cooliak
04-02-2026, 20:05
Kiedy update?

Lucy Gray
04-02-2026, 20:07
Kiedy solucja Ballis w mfo2?

Antybristler II
04-02-2026, 20:13
Kiedy update?

Ale żeś odkopał :D Póki co status projektu: martwy.
Nie ukrywam, że chciałbym zrobić fabułę gry w formie live, ale to raczej na kiedyś.

Kiedy solucja Ballis w mfo2?
Jest przecież, tylko nie mojego autorstwa. Nie planuję przeznaczać roboczogodzin na poradnik dla 3 osób, chyba że MFO2 przeżywa jakiś renesans o którym nie wiem :D

Nattat
05-02-2026, 18:16
Ale żeś odkopał :D Póki co status projektu: martwy.
Nie ukrywam, że chciałbym zrobić fabułę gry w formie live, ale to raczej na kiedyś.

Jest przecież, tylko nie mojego autorstwa. Nie planuję przeznaczać roboczogodzin na poradnik dla 3 osób, chyba że MFO2 przeżywa jakiś renesans o którym nie wiem :D

Niestety ta solucja jest tak tragicznie napisana, że pominąłem bossa we więzieniu Ballis i uznałem, że pieswdole mfo2. Może kiedyś znowu zechce mi się spędzić dwa miesiące z życia, żeby na nowym koncie tam dojść i niczego nie zepsuć.
No więc fajnie by było, gdyby ktoś kompetentny napisał czytelną solucję, żebym na pewno nie pominął walki z więźniem i ze strażnikami + nie spartolił czegoś dalej.

Hidi
06-02-2026, 11:49
Szybciej będzie abyś dokończył fabułę i potem spróbował ponownie na nowym przejściu gry