Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Temat: Logowanie na forum

  1. #1
    Gracz Roku 2016 Avatar Kim Chi
    Dołączył
    12-08-2014
    Postów
    2,171

    Logowanie na forum

    Od kilku miesięcy przy próbie logowania się na forum z poziomu gry wyskakuje mi:
    Ten formularz nie jest bezpieczny. Czy chcesz go dostarczyć?

    Przeglądarka Safari na iPhone.

    Może być powiązane z błędem z https sprzed kilku miesięcy.

  2. #2
    Tester Avatar musaraj
    Dołączył
    11-05-2011
    Postów
    5,049
    O, i powinna być udostępniona możliwość logowania się z poziomu forum, plz

  3. #3
    Użytkownik Avatar matissimos
    Dołączył
    15-04-2011
    Postów
    2,250
    Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    Od kilku miesięcy przy próbie logowania się na forum z poziomu gry wyskakuje mi:
    Ten formularz nie jest bezpieczny. Czy chcesz go dostarczyć?

    Przeglądarka Safari na iPhone.

    Może być powiązane z błędem z https sprzed kilku miesięcy.
    Firefox na kompie to samo, od kiedy https wprowadzono.
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    O, i powinna być udostępniona możliwość logowania się z poziomu forum, plz
    O tak, plz.

  4. #4
    Użytkownik Avatar slenderboss
    Dołączył
    24-06-2014
    Postów
    400
    Ja tego nie mam, najnowsza opera, windows 8

  5. #5
    Zbanowany
    Dołączył
    23-08-2014
    Postów
    127
    Ja mam problem z logowaniem sie na forum gry, gdy okno gry nie jest otwarte
    Po prostu sie nie da.

  6. #6
    Na chromie też się zdarzało.

  7. #7
    Użytkownik
    Dołączył
    21-05-2012
    Postów
    593
    Normalnie loguje się na forum zarówno z gry jak i bez niej.
    Fakt kiedyś też miałem coś takiego o niebezpiecznym połączeniu, ale naprawiło się

  8. #8
    Użytkownik
    Dołączył
    21-05-2012
    Postów
    593
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    O, i powinna być udostępniona możliwość logowania się z poziomu forum, plz
    W kwestii domknięcia tego wątku.

    https://youtu.be/aesJJmHvVO4

    zastanawiam się czy trzeba ustalać sobie nowe hasło, ale to już raczej jest na tyle banalne że hej

  9. #9
    Użytkownik Avatar Nattat
    Dołączył
    07-03-2016
    Postów
    849
    Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    W kwestii domknięcia tego wątku.

    https://youtu.be/aesJJmHvVO4

    zastanawiam się czy trzeba ustalać sobie nowe hasło, ale to już raczej jest na tyle banalne że hej
    Próbowałem się logować używając loginu z gry, używając nazwy użytkownika. Przy każdej opcji wpisywałem 2 hasła - raz stare, raz zmienione. Bez gry się nie zaloguję.

  10. #10
    Użytkownik
    Dołączył
    21-05-2012
    Postów
    593
    Jak się mopek zgodzi to mogę założyć nowe konto i nagrać wszystko krok po kroku -_-
    (ofc tylko do tego)

  11. #11
    Użytkownik Avatar Samael
    Dołączył
    23-01-2015
    Postów
    252
    Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    Jak się mopek zgodzi to mogę założyć nowe konto i nagrać wszystko krok po kroku -_-
    (ofc tylko do tego)
    Kiedyś się dało (nie każdy mógł), teraz już się nie da.
    Nagrywałem na to tutorial wiele lat temu.

    https://youtu.be/Xbgi1t5JeSI
    Ostatnio edytowane przez Samael ; 10-09-2017 o 00:34

  12. #12
    Użytkownik
    Dołączył
    21-05-2012
    Postów
    593
    sugerujesz że tylko elita może logować się z forum?

    Dobra pojutrze* zmieniam neta, to będzie legit multi tylko po to aby przetestować
    Ostatnio edytowane przez Leonardo ; 10-09-2017 o 09:37

  13. #13
    Użytkownik Avatar Samael
    Dołączył
    23-01-2015
    Postów
    252
    Nie wiem od czego to zależało. Wiem, że nie kazdy mógł to wtedy zrobić, beka bo chyba ktoś nie mógł tego zrobić, ale ja mu wszedłem na konto i ja mogłem mu to hasło założyć. Dziwna sprawa. W każdym razie od chyba 2 lat (może mniej) straciłem tą możliwość, wiec podejrzewam, że obecnie jest to już niewykonalne. Ale może ty wciąż możesz, zrób multikonto i sprawdź

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •