Mam problem z zakładkami w ekwipunku i też na czacie, są tak jakby dwie aktywne albo więcej, aby się przełączyć na inną trzeba kliknąć na poprzednią(tak jakby ją odznaczyć)
Załącznik 221
Podgląd wydruku
Mam problem z zakładkami w ekwipunku i też na czacie, są tak jakby dwie aktywne albo więcej, aby się przełączyć na inną trzeba kliknąć na poprzednią(tak jakby ją odznaczyć)
Załącznik 221
Mam to samo. Błąd zaczął występować dziś rano wczoraj tego nie było.
info o przeglądarce i jej wersji by się przydało + info czy to się dzieje czasami, często a może non-stop.
Miałem pisać taki temat, wiadomość , którą miałem wysłać do aich , wysłała się do aicha i na czat walki :D , nie wiem czy to ten sam błąd , ale również czasami zmula oglądanie eq , tzn mam w polu widzenia ( opis itemka ) różdżkę , klikam na hełm ( założony ) i nadal jest różdżka. Zgłaszam to tu , bo te błędy pojawiły się w tym samym momencie :P
Google Chrome 16.0.912.63 m a dzieje mi się tak od czwartku chyba, z tego co pamiętam na Firefoxie pod Linuxem było tak samo.
Błąd nie występuje zawsze, tylko czasami. Chciałem wczoraj zgłosić ale nie zrobiłem screena i do dzisiaj było dobrze, to teraz.
Potwierdzam mam to samo od chyba piatku. (ta sama przegladarka )
Mam to samo:
https://youtu.be/OqNkwPE_jeQ
mam dokładnie to samo, zarówno na czacie jak i w tych zakłądkach, przeglądarka Chrome
Podpisuję się też , taki sam problem mam , muszę pierw wcisnąć główny żeby mi się np. walka wyłączyłą i potem dalej tak jest jak się przeteleportuje albo coś .
No, ja też to mam od paru dni..
ja również ..
Ja również, przeglądarka Chrome.
Potwierdzam. Chrome. XP
u mnie (mozilla 8.0.1) wszystko ok...
Na mojej mozilli też ok, chyba że za mało siedzę w tych zakładkach :P